Monday, October 18, 2010

Paan Secret Recipe...

This my dinner for couple night ago...
Its kind of errr err can make me over n more over weight...
But who's care... yeah janji sedap aku sebat je hahaha...
|
|
|
|
|
|
\/



Tadaaaa!!!! This is Lamb chop
Hahaha after being force by my dad to make dinner for us.



Sorry for the picture...
I'm just use camera hand phone only...
During dat time also my camera battery is getting kong...
my bad =(

Wednesday, October 13, 2010

37 (09/10) Extended Episod After A Few Months...

Ni adalah bonus episod... kebanyakan story dalam ni ada yang reka dan ada gak yang betul. So hope uols enjoy it.....

The Blur....
Presents....



Page 01



Page 02



Page 03



Page 04



Page 05



Page 06



Page 07

Ni bonus chapter plak (ala ala hidden scene la haha)
Credit to amzar...
My last nite at UTM...


Page 08




Page 09



Page 10



-THE END-


Starring
-Firdaus (Daus)-
-Harfiz (Alour)-
-Qadly (Qad)-
-Zulhilmi (Zul)-
-Rahimi (Remy)-
-Muhashahrul (Mocha)-
-Muhammad (Mad)-
-Badrul (Bad)-
-Farhan (Pa'an)-

Cameo Appearances
-Syerwan (Syer)-
-Amirrun (Bob)-
-Fakrul (Fakh)-
-Hazwan (Juwei)-
-Aminurrashid (Amin)-
-Taufek (Ustaz)-
-Ridhwan (Sudir)-
-Fairus (Faier)-
-Wong Jin Kae (Wong)-
-Rafizi (Panjang)-

Special Guest
-Amzar (Mejar)-
-Wazir-
-Zulfadhli (Zul)-

Theme Song


video

37 (09/10) Trip Episod Last Rahimi Where Are You?

Setiap permulaan mesti ada akhirnya kan. So ni lah peristiwa yang terakhir mase kitorang pi singapore ritu....

Long long time ago.... In KTHO far far away...



Page 01



Page 02



Page 03



Page 04



Page 05



Page 06



End


*wokey citer dah abis, so tunggu extended episode plak eyh. Tunggu... coming soon...

Sunday, October 10, 2010

37 (09/10) Trip Episod 07

Sebelum aku start dengan episod seterusnya, meh aku review skit perjalanan kitorang kat singapore.

Dalam episod 4 yang lalu, pergerakan kitorg dari marina bay nak ke arab street. Tapi klu nak pegi arab street kene pegi ke hentian bugis. Jadi untuk tukar lane pergerakan MRT, kitorang pergi ke City Hall. Dari lane warna merah ke warna hijau.

Sampai je kat bugis, kitorang terus gerak pegi ke Arab street.

Ni adalah peta pergerakan kitorang...



Untuk perjalanan kiteorang ke pulau sentosa, kiteorang dari bugis terus je pergi stesen Outram Park. Dari Outram Park tu kiteorang gerak ke Pulau Sentosa.

Peta dier cam kat bawah ni




Lepas kitorang duk melepak kat tepi pantai. Tempat seterusnya kiteorang pegi ke tempat Image of Singapore.

Long long time ago, In KTHO far far away....



Page 01



Page 02



Page 03



Page 04




Page 05



Page 06



Page 07



Page 08




End

37 (09/10) Trip Episod 06 Wonderpet Show & Wash Eye

Pulau Sentosa ni agak byk citer menarik. Jadi aku start citer pengalaman kiteorang kat pantai dulu...


Long long time ago in KTHO, far far away.....



Page 01



Page 02



Page 03


Page 04



Page 05



Page 06



Page 07



Page 08



Page 09



Page 10



Page 11



Page 12



Page 13



End

Friday, October 8, 2010

37 (09/10) Trip Episod 05 The Arab Street

Destinasi kitorang lepas ni adalah ke Arab street... so lets enjoy it..

Long long time ago...
in a KTHO far far away...



Page 01



Page 02



Page 03



Page 04



Page 05



Page 06



Page 07



Page 08

Keadaan rakan-rakan lain di Malaysia....



Page 09



End